Gratis inpakservice en kaartje

Gratis... ja het is echt waar! Als klant betaal je voor deze services helemaal niets!

Wij zijn dol op nét dat beetje extra. Als shop zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden, hoe we jou als klant het beste kunnen helpen en kunnen voorzien van de leukste en beste services. Op kantoor wordt er gebrainstormd en zo komen er allerlei ideeën tot stand. 

Gratis inpakservice 

Zo kwamen we op het idee om naast het aanbieden van cadeautjes, een gratis inpakservice aan te bieden. We doen ons best op het inpakken van de cadeautjes. Naast het inpakpapier hebben we allerlei toffe linten en stickers die we gebruiken om het tot een feestelijk geheel te maken. (Hele grote items of onhandige vormen, kunnen helaas niet worden ingepakt. We sturen je dan altijd even een berichtje.)

Gaat het al kriebelen? Bestel een leuk cadeau en voeg onze gratis services toe! It's time to party!

Gratis kaartje

Je cadeautje is nu ingepakt, maar een kaartje maakt het wel echt af! Dat is de reden dat we gratis kaartjes hebben ontworpen. Eens in de zoveel tijd voegen we een nieuw ontwerp toe. Je kunt een persoonlijke boodschap achterlaten, die wij dan op het kaartje schrijven. We schrijven de kaartjes met de hand voor een ultiem persoonlijk resultaat. 

Zit de perfecte kaart voor jou niet tussen onze gratis kaartjes? We hebben ook toffe wenskaarten, voor verschillende gelegenheden. Klik hier om de wenskaarten te bekijken. Ook voor deze kaarten kun je optioneel een persoonlijke boodschap achterlaten die wij dan op de kaart schrijven.

Gratis retourneren

Sinds 10-6 rekenen wij geen retour kosten meer. Een klein cadeautje van ons, zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken. Wil je meer weten over het gratis retourneren? Klik dan hier.

Gratis WC ABC

In het kader van extra services bieden we ook een gratis WC ABC aan. Dit is een gratis printable om je kindje wc manieren aan te leren. Begin met het A diploma en eindig met een C diploma. Zijn je er klaar voor? Doorspoelen in 3,2,1!

Extra!

Als we het dan over extra (gratis) services hebben, dan vind je het misschien wel leuk om op de hoogte te blijven van alle acties en trends. We werken elke week met een actie. Klik hier om het actie overzicht te bekijken. 

Daarnaast hebben we een inspiratie pagina voor de leukste baby/kinderkamer inspiratie. Klik hier!

Lees meer
Lees minder
Gratis kaartje

Gratis kaartje

Gratis inpakservice

Gratis inpakservice

Gratis retourneren

Gratis retourneren

Kleurplaat

Kleurplaat