Lunchbox Love tickets 20 pieces

Bredtrommelliefde kaartje 20 pieces - gratis verzending - Uitverkocht

Direct bericht bij voorraad!
€12,95 Incl. tax
Availability Out of stock

  • Buy 2 for €11,66 each and save 10%


Bekijk alles van het merk:
Article number: BROODTROMMELLIEFDE
EAN: 201044130225
Availability: Out of stock

Bredtrommelliefde kaartjes 

_x000D_

Dit zijn kaartjes with aan de ene kant liefdevolle berichtjes en aan de andere kant weetjes over gezonde voeding. Speciaal voor ouders om (stiekem) bij hun kind in de bredtrommel te doen.

_x000D_

Bredtrommelliefde kaartjes zijn stuk voor stuk speels en vrolijk vormgegeven en door de ronde hoeken veilig voor kleine kindervingers. Elk berichtje, in A7-forsize, is herbruikbaar en gelamineerd en kan dus tegen een klodder jam en pindakaas. De set bestaat uit twintig kaarten with positieve berichtjes en weetjes over voeding. Zes kaarten zijn leeg, zodat ouders een eigen, persoonlijke boodschap kunnen schrijven.

_x000D_

Elke dag worden lunchboxs liefdevol gevuld with boterhammen. De kaartjes van Bredtrommelliefde bieden nog wat extra liefs op momenten dat ouders niet bij hun kinderen kunnen zijn. Fijn tijdens verjaardagen of als kinderen een belangrijke toets hebben. Maar ook: om kids een hart onder de riem te steken op moeilijke momenten, zoals een scheiding, bij ziekte of als ze gepest worden. Verder zijn de kaartjes een uitstekend en stimulerend hulpmiddel voor kindercoachpraktijken, leerkrachten op basisscholen en gewichtsconsulenten.


Leuk vernieuwend concept. Doosje van. Leuk vernieuwend concept. Doosje van karton had iets steviger mogen zijn.

leuke kaartjes, snelle levering. leuke kaartjes, snelle levering

Add your review