A Little Lovely Company Mini teepee black and white feather deco

Tipi klein 45cm

€34,95 €20,00 Incl. tax
Availability In stock

  • Buy 2 for €18,00 each and save 10%

BUNDLE DEAL

Mini teepee black and white feather deco

Geselecteerde maat

Tipi klein 45cm

Caution! Choose your desired size for this main product, above

Mini Tipi + Wandkastje

5% Discount
€39,95
€37,96

Bekijk alles van het merk: A Little Lovely Company
Article number: KITP004
EAN: 201044138847
Quantity 1

Gave katoenen Tipi van A Little Lovely Company

_x000D_
_x000D_
Schattige mini tipi voor speelgoed en poppen. Staat super grappig naast de grote versie en is geweldig om erbij te zetten voor alle poppen en beren...! Vierzijdige en wordt geleverd in een katoenen zak - net als de grotere versie!  Eenvoudig te monteren en gemakkelijk om weg te pakken. 

Stokken niet inbegrepen om de verzendkosten laag te houden: u kunt deze goedkoop kopen bij elke tuin / doe-centrum voor een paar euro. 
wasbaar op 30 graden. 
size: ca. 40 x 40 x 45 cm hoog.

Let op: de 4 houten stokken zitten er bewust niet bij! om de kosten (van de tipi zelf + het verzenden: extra duur qua afwijkende size!) LOVELY te houden, heeft a Little Lovely Co ervoor gekozen, dat onze praktische klanten deze bezem of bamboestokken veeeeel goedkoper zelf bij iedere Action, Gamma, Hornbach of willekeurige klus- of huishoudwinkel kan aanschaffen. Kosten liggen rond de 1,50-2,- per stok en dit maakt deze beetje: DIY-tipi een stuk goedkoper in de aanschaf op deze wijze!
(en voor de avontuurlijke ouders onder ons: picknicken in het bos en de tipi mee, zoek de meest rechte stokken en bouwen maar: hoe leuk is dat?!)

Inhoud pakket: doek + verendecoratie.

De tipi wordt geleverd inclusief de verendecoratie en exclusief stokken en het ronde hangertje wat aan de stokken hangt. 
_x000D_
 
_x000D_