The Little Green Sheep

The Little Green Sheep

The Little Green Sheep werd geboren in 2007 vanuit een eenvoudig idee ... het allerbeste bieden aan baby's! Dit leidde tot het ontdekken van natuurlijke en organische materialen en het creëren van mooie, duurzame producten die geen chemicaliën bevatten

Waar het allemaal begon...

Onze reis begon met matrassen, nadat we ontdekten dat bijna alle babymatrassen gemaakt zijn van synthetische materialen en behandeld zijn met brandvertragende chemische sprays! Dus met het ethos van onze 'best voor baby's' in het achterhoofd, zijn we begonnen met het maken van de allereerste gecertificeerd biologisch babymatras van het Verenigd Koninkrijk ... en The Little Green Sheep werd geboren!

10 jaar verder & onze belofte aan jou...

Paul en Mark zijn nog steeds de kern van het merk. Samen met Rosie, Roger en de rest van het team blijven we prachtige natuurlijke producten maken om van te houden en te waarderen.

Meer dan 250.000 ouders hebben onze producten toevertrouwd aan hun baby. Tien jaar later zijn onze waarden nog steeds waar. Onze missie voor de toekomst is, om meer manieren te vinden om een ​​natuurlijke oplossing te bieden voor kleintjes. Eenvoudige kinder- en interieurproducten gemaakt met liefde en zorg, op de meest natuurlijk mogelijke manier.

Lees meer
Lees minder