Hangloose

Hangloose boxkleed kopen

✅ Hangloose boxkleed en hangmat in één bestellen ✅ Super handig en mooi in de box ✅Gratis verzonden en gratis retour ✅ Eerst bekijken en achteraf betalen ✅ Snelle levering 

Hangloose is nu alweer een paar jaartjes jong. Het is allemaal begonnen met vijf vaders, Lars, Rick, Thomas, Dick en Daan die vanuit hun passies een unieke toevoeging aan het prille babyleven hebben gecreëerd.

Inmiddels wordt Hangloose baby in drie landen verkocht en is er een visie ontstaan waar wij willen bijdragen aan de ontwikkeling en de speelbeleving tijdens de eerste levensfase en de familie verbinding daarna. Daan, Thomas en onze laatste vader, Joachim zijn deze visie aan het verwezenlijken met nieuwe producten en toepassingen.

Het is onze missie om met het succes van Hangloose Baby een bijdrage te leveren op basisscholen dat spelenderwijs leren niet iets tijdelijks is maar juist als vaste waarde gezien moet worden. In het blijven ontdekken, blijven zoeken, en leren van fouten zit de kracht van de innovatieve generatie van morgen waar we nu op moeten bouwen.

Ons eerste product is een multifunctioneel babykleed wat de vrije bewegingsontwikkeling van het kindje stimuleert. Hiermee wonnen wij in 2016 de Baby Innovation award voor meest innovatieve babyproduct. Ondertussen hebben we al vele prototypes ontwikkeld van andere producten binnen de Hangloose visie. Het zijn spannende tijden om van een kleine onderneming een bedrijf te maken dat producten en belevingen creëert die een ware toevoeging zijn in het leven van jonge families.

Lees meer
Lees minder

Filter de producten

9% Korting

Hangloose Baby hangmat Petrol Okergeel

Hangloose Baby hangmat Petrol Okergeel ✅ Voor 16u besteld ..
€98,00 €89,00
  9% Korting

  Hangloose Baby hangmat Pinky Feather

  Hangloose Baby hangmat Pinky Feather ✅ Voor 16u besteld ze..
  €98,00 €89,00
   6% Korting

   Hangloose Baby hangmat ocher feather

   ✅ Hangloose Baby hangmat ocher feather ✅ Snel geleverd..
   €98,00 €92,00