Cocobelt

✅ Cocobelt autostoeldraagriem bestellen ✅ Keuze uit vijf kleuren ✅ Eerst bekijken en achteraf betalen ✅ Snelle levering ✅ Handig en ergonomisch

De Cocobelt een handige draagriem voor het autostoeltje (maxi-cosi)

Elke mama met een kleintje weet ervan. Wat is het autostoeltje toch altijd zwaar en onhandig om te dragen. Maar ja, zeker in het begin heb je het veel nodig. Gelukkig is er nu de Cocobelt die dit veilig, makkelijk, snel en fashionable oplost. Bevestig de riem binnen enkele seconden aan het autostoeltje en loop er zo mee weg. De Cocobelt is handgemaakt van kwaliteitsmaterialen, getest op veiligheid, eenvoudig in gebruik en ziet er fantastisch uit!

Safe: Getest op veiligheid

Veiligheid boven alles wanneer het om je baby gaat. De Cocobeltquick release buckle is getest door Tüv Rheinland enBureau Veritas en Cocobelt heeft een CE-keurmerk. De draagband wordt handgemaakt van sterke, kwalitatief hoogwaardige materialen.

Easy: Makkelijk en comfortabel

De stevige antislipschouderpad garandeert een goede ligging op de schouder en de Cocobelt is in lengte verstelbaar. Door handige klittenbandstrips is je babyautostoeltje zowel aan de linker- als de rechterzijde te dragen.

Quick: Snel te bevestigen

Klik en draag: het bevestigen en losmaken van de Cocobelt is secondenwerk dankzij de quick release buckle.

Fashion: Trendy accessoire

Jij besteedt zorg aan je uitstraling en daar past de Cocobelt helemaal bij. Dankzij de verschillende uitvoeringen en gebruikte materialen vind je er altijd een die overeenkomt met jouw smaak. De Cocobelt is daarmee een echt modeaccessoire.

Tip: leuk om cadeau te geven!

Lees meer
Lees minder