Top 5 originele Vaderdag ideeën

  • Geplaatst op
  • Door Annelie Zweemer
  • 0
Top 5 originele Vaderdag ideeën

Het is bijna zover, Vaderdag! Dit jaar valt Vaderdag op 17 juni. Een tijdje terug is uit onderzoek gebleken dat we met Vaderdag veel later cadeautjes inslaan, dan dat we dat bij Moederdag doen. Tijd om dit jaar op tijd een cadeautje te scoren, maar wat geef je nu aan een man? Wij helpen je graag met wat inspiratie en tips. Lees ze hier...

1. Liefde door de maag!?

Een brunch. Klinkt misschien niet 'super' stoer, maar is wel 'super' lekker. Een goed begin van deze zondag dus. Liefde van de man -lees vader- gaat tenslotte door de maag. 

2. Zeg het met een kaartje

Kaartjes met een knipoog of uitgebreid beschreven hoe fijn je het vind dat er hij er is om je banden te plakken, je op je schouders overal mee naar toe nam en hoe stoer en sterk hij is. Geloof mij, dat horen ze graag. 

Even over de cadeautjes

Tijdens deze brunch is het natuurlijk super leuk om je vader te verrassen met een tof cadeau. Laat ons je inspireren door onze Vaderdag cadeautjes, die we voor jou hebben geselecteerd.

3. Een shirt

Een shirt met een grappige opdruk. Leuk voor Vaderdag, maar de meeste kun je zeker nog vaker dragen. Het #dadlife shirt is ook super leuk om te combineren met het #momlife en #kidlife shirt.


Voor Vaderdag hebben we deze shirtjes opgenomen in de collectie. Super toffe shirts met een knipoog ;)

 

4. Vaderdag surprise box

Voor iedereen met keuze stress hebben we DE oplossing. Laat die keuzes maken, aan ons over en wij verzorgen jou een volledig verzorgde surprise box. Je geeft ons wat gegevens en eventueel wat wensen door en je krijgt jou box thuisgestuurd. 

Bij de surpise box wordt een kaartje geleverd, waar je zelf een tekst voor achter kan laten.

 

5. Gadget of praktisch?!

Maar we hebben nog meer. Het is heel verleidelijk om gadgets te geven, die we uiteindelijk weer in de kast leggen en niet meer gebruiken. Daarom hebben we een aantal items geselecteerd, die je ook ná Vaderdag nog kan gebruiken. 

   Klik hier voor de shower glove.                                                             Klik hier voor de Coco belt. 

 

We hebben natuurlijk nog veel meer cadeautjes en inspiratie voor je. Daarom hebben we een Vaderdag pagina aangemaakt, waar je alle cadeautjes op een rijtje vind. 

Ben je er klaar voor? Fijne Vaderdag! 

Big hug, Annelie

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.