Tickets 'birds & feathers'

About the tickets

Voor dit event hebben we gekozen om te werken met tickets. We hebben verschillende. Onderstaand staat per ticket uitgelegd wat ze inhouden en hoe je ze kan bestellen.

Waarom hebben we verschillende tickets? 
We vinden het belangrijk dat iedereen kan kiezen voor iets wat bij je past. De earlybird tickets hebben we gemaakt, zodat je een kans hebt om er super snel bij te zijn en voor een kleine prijs een all-in Birds & Feathers experience hebt. 

Moet ik perse online een ticket bestellen?
Nee, we bieden online tickets aan, maar je kunt ook bij de intree tickets kopen. Let op! Deze zijn wel wat duurder dan de online tickets.

Hoe ontvang ik mijn ticket?
Nadat je jou bestelling hebt afgerond. Krijg je van ons een mail met het ticket. Deze kun je uitprinten en meenemen naar Birds & Feathers.

Ik kan niet printen
Misschien heeft iemand in de buurt een printer, waar je jouw ticket kan uitprinten. Lukt dit niet? Dan mag je altijd de code die je ontvangt overschrijven en meenemen. 

 

 

Tickets

Normal 
Intree, 10% korting op je aankopen. 

Het ticket koop je per volwassene. Het event is gratis voor kids tot 12 jaar, indien ze meekomen met een volwassene. 10% korting krijg je op al je aankopen, die je tijdens het event koopt.

Type ticket: Online
Prijs: €3,- (aan de kassa €4,-)
Toegang: zaterdag 22 september van 10:00 - 16:00
Bestel dit ticket hier

 

VIP 
Intree, Free food & drinks, 10% korting op je aankopen. 

Earlybird ticket. Van dit ticket zijn maar een beperkt aantal beschikbaar. Het ticket koop je per volwassene. Het event is gratis voor kids tot 12 jaar, indien ze meekomen met een volwassene. Onbeperkt food & drinks (met één alcoholhoudende drank) 10% korting krijg je op al je aankopen, die je tijdens het event koopt.

Type ticket: Online
Prijs: €5,- (alleen online)
Toegang: vrijdagavond 21 september en zaterdag 22 september
Bestel dit ticket hier

 

Normal Plus
Intree, Free food & drinks, 10% korting op je aankopen. 

Zijn de earlybird tickets op? Dan is dit daarna HET all-in ticket. Het ticket koop je per volwassene. Het event is gratis voor kids tot 12 jaar, indien ze meekomen met een volwassene. 10% korting krijg je op al je aankopen, die je tijdens het event koopt.

Type ticket: Online
Prijs: €10,- (aan de kassa €11,-)
Toegang: zaterdag 22 september
Bestel dit ticket hier

Mom's Night

Intree, Free food & drinks, 10% korting op je aankopen. 

Zin in een avondje uit? Kom dan naar de Mom's Night op vrijdagavond 21 september. Het ticket koop je per volwassene. 10% korting krijg je op al je aankopen, die je tijdens de Mom's Night koopt. Daarnaast krijg je heel de avond gratis foods & drinks en gratis toegang tot de workshops en modeshow. Je krijgt als extraatje gratis toegang + free foods & drinks op de Shopping Day op 22 september. 

Van de Mom's Night is er maar één soort ticket beschikbaar. Namelijk dit ALL-IN ticket. 

Type ticket: Online
Prijs: €10,- (aan de kassa €11,-)
Toegang: vrijdagavond 22 september 19:00-22:00 + gratis toegang zaterdag 22 september
Bestel dit ticket hier