Alles over het thema 'Birds & feathers'

Birds & Feathers

Het is je vast niet ontgaan, ons logo is voorzien van een super leuk zwart vogeltje. Het vogeltje staat symbool voor onze shop en we wisten vrijwel meteen dat we daar iets van terug wilden laten komen tijdens ons event. Wat past er bij vogels? precies... de veren. Vandaar Birds & Feathers.             

                                 

About Noekie

Ongeveer 6 jaar geleden, vloog Noekie onze webshop binnen. Een zwart lief zwaluwtje. Op haar wang heeft ze een piepklein roze stipje. Ze vliegt mee door de jaren heen. 

21 & 22 september is Noekie's eerste echte event. Alles in het thema van Birds & Feathers.

Natuurlijk staat Birds & Feathers voor nog veel meer. Birds zijn onze kids en de feathers zijn al hun streken en karaktertjes. Want een bird zonder feathers is tenslotte geen echte bird. 

Ze worden geboren als super kleine wezentjes en met veel geduld en liefde, zie je jouw 'little bird' opgroeien. Steeds verder spreiden ze hun vleugeltjes uit en uiteindelijk vliegen ze zelfstandig uit. 

Er zijn zoveel verschillende vogeltjes, alle soorten, kleuren en maten. Allemaal zijn ze zo uniek en hebben hun eigen manier van doen. Hun manier van vliegen, vernieuwend, verrassend, energiek, eigenwijs en soms een tikkeltje brutaal. 

Voor het volgroeide vogels zijn, gaat een hele reis vooraf. Wij vinden het super belangrijk om daar vorm aan te geven, waar we kunnen. Wat past bij jou kindje? Hoe kun je jouw kindjes karakter accentueren door een toffe outfit? We hebben allemaal items om de ultieme reis van jouw kindjes leven te geven. Tijdens het event vlieg je als het ware mee met Noekie. Langs alle nieuwe collecties, de spelletjes voor de kids, het eten en drinken en meer... Er zijn stylisten die je graag helpen en allemaal mom's met 'birds' die hun ervaringen kunnen delen en inspireren.

Vlieg je mee?