Baby UV zonnehoedjes

UV baby zonnehoedjes van Beach and Bandits

De zomer komt eraan of misschien ga jij wel op vakantie naar een tropisch oord? Hoe dan ook, het is nooit vroeg genoeg om alvast na te denken over UV bescherming voor jouw baby. Een kinderhuidje en hoofdje is erg teer en slecht bestand tegen de schadelijke invloeden van de zon. Maar daarnaast is de zon en het strand natuurlijk ook heerlijk. Warme zonnestralen, spelen in het zand en spetteren in het water.

Ga daarom goed voorbereid op pad en het genieten kan beginnen. Beach and Bandits heeft hiervoor hele toffe baby zonnehoedjes in haar collectie. Mooie zomerhoedjes die fijn zitten en goed passen en daarnaast zijn uitgevoerd in een mooie ribstof of toffe print. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten en geschikt voor kindjes vanaf ongeveer een half tot twee jaar. Daarnaast kun je jouw kindje verder aankleden met een mooi UV zwempakje. Zo zijn ze van top tot teen beschermd en hoef je alleen de handjes en voetjes nog goed in te smeren. 

Zorg er daarnaast voor dat je kindje in de schaduw blijft, zeker tijdens de warmste uren van de dag, en dat ze voldoende drinken en het niet te warm krijgen. 

Lees meer
Lees minder