Doneer vandaag aan het RMD en wij verdubbelen jouw gift

Giving Tuesday donatie Ronald McDonald kinderfonds

WAT IS GIVING TUESDAY?

Giving tuesday is een antwoord op Black Friday en Cyber Monday. Een nieuw initiatief wat is over gewaaid vanuit Amerika (net zoals Black friday en Cyber Monday) deze dag is er opgericht om als bedrijven en consumenten een goed doel te steunen. 

WAT DOET IKBENZOMOOI OP GIVING TUESDAY?

Dit vonden we een mooi initiatief en willen we graag aan meedoen. Daarom verdubbelen we op dinsdag 1 en woensdag 2 december jouw donatie aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Doe ook mee. Dit is mogelijk vanaf €1,00.

HOE WERKT HET?

1. Kies het bedrag van je donatie.
2. Rond je bestelling verder af.
3. Wij verdubbelen het bedrag* en maken het totaalbedrag over. Dit wordt ook vermeld op deze pagina en op onze insta pagina.  

* Per donatie verdubbelen we maximaal €25,-. Meer is uiteraard van harte welkom, maar bedragen boven de €25,- worden dan niet verdubbeld maar 1 op 1 gedoneerd. 

Tip! Bestel je voor een bedrag onder de €49,-? Vul de rest dan aan met een donatie. Dan hoef jij geen verzendkosten te betalen en steun je ook nog eens het Ronald McDonald kinderfonds.

Samen met alle gedreven vrijwilligers, fijne sponsoren, gepassioneerde actievoerders en betrokken donateurs hebben de Ronald McDonald Huizen 64.878 overnachtingen mogelijk gemaakt in 2019.

Je kan hier meer lezen over het Ronald McDonald Kinderfonds

Van iedere euro die het Kinderfonds in 2019 ontving, gaven ze 78 cent uit aan de missie: keeping familie close. 17 cent is besteed om donateurs en sponsoren te werven en om te communiceren over wat de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen doen. Het overige gedeelte, 5 cent, was nodig voor beheer en administratie. Daar vallen bijvoorbeeld personeels- en kantoorkosten onder. 

WAAROM HET RONALD MCDONALD KINDERFONDS?

Er zijn honderden mooie stichtingen die allemaal steun verdienen. Het Ronald McDonald Kinderfonds is voor ons extra speciaal, omdat wij er veel affiniteit mee hebben. Kay de zoon van oprichtster Jacolien heeft in zijn jonge leven veel gemaakt. Hij heeft een zware openhartoperatie gehad in november 2009 toen hij nog maar 5 weken oud was, omdat hij een aangeboren afwijking had. Het Ronald McDonald Kinderfonds bied met de Ronald McDonald kinderhuizen ouders 'een thuis' ver van huis. Een geweldig initiatief waar we erg dankbaar voor zijn en waar al heel veel ouders en wij gebruik van hebben gemaakt.
Helaas is Kay op 26 maart 2011 ondanks alle goede zorg na nog een relatief kleine operatie toch nog overleden. lees meer...