Nog 4 weken tot kerst

Aanbieding

Aanbieding

Blog

Blog

Win-actie

Win-actie

Kerst komt nu in één keer wel heel dicht bij. Het is nog maar 4 weken tot kerst. Wellicht ben je nog helemaal niet bezig met de feestdagen, maar Sinterklaas staat voor de deur en ook kerst laat dus niet lang meer op zich wachten. Zin om samen met ons op een leuke manier in de feeststemming te komen? Doe dan mee met de Ik Ben Zo Mooi cadeau weken en begin hier met lezen...

Voor dit jaar hebben we een online adventskalender bedacht. Wat inhoud dat we iedere week aftellen tot Kerst. Samen met onze leveranciers hebben we hele leuke acties opgezet. Dit betekent dat je iedere week leuke aanbiedingen voorbij zal zien komen, maar dat niet alleen. Ook hebben we 5 weken lang, iedere week een andere win-actie. We geven soms wel 3 items per week weg. Ook schrijven we iedere week een blog, om je gezellig bij te kletsen over een onderwerp en mee te nemen in de weken tot Kerst.

Wat je kunt verwachten:

- Iedere week een aanbieding
- Iedere week een win-actie
- Iedere week een blog 

Zo bereiden we ons samen voor op de feestdagen en starten het nieuwe jaar boordevol acties en gezelligheid. Wil je met ons meepraten, of ons wat vragen? Je kunt met ons chatten, mailen of DM'en via Instagram. We horen graag van je.

Klik op de bovenstaande opties en laat je mee nemen door de weken voor kerst. 

Lees meer
Lees minder